Over mij

Ik ben Nancy Naber. Een gedreven en resultaatgerichte onderwijskundige met 20 jaar werkervaring op het gebied van leren en ontwikkelen.

Als analytische dromer focus ik me graag op het te bereiken einddoel en bekijk ik alles vanuit de doelgroep: voor wie doen we het en wat levert het op. Mijn kracht is het creëren van overzicht en structuur, het constructief kritisch meedenken bij vraagstukken en bovenal het samen doen!

Met het verbinden van tegenstellingen en zichtbaar maken van verschillende invalshoeken betrek en begeleid ik mensen bij het doorlopen van een veranderproces. Ik schep graag orde in een chaos en krijg energie van samen bedenken, bouwen en beleven!

Een belangrijke drijfveer is voor mij is het kunnen leveren van een nuttige, zinvolle bijdrage. Ik wil iets toevoegen aan datgene wat er al is. Een extra dimensie geven, van betekenis of waarde zijn voor een ander. Hier sta en ga ik voor. Gecombineerd met mijn vakgebied bracht mij dit tot mijn bedrijfsnaam: Waardevol Leren.

Wat heb ik gedaan

Na mijn studie Onderwijskunde ben ik gestart als programmamaker op het gebied van digitaal leren. Via de rol van opleidingscoördinator en –adviseur ben ik doorgegroeid naar een veelzijdig specialist op het gebied van leren en ontwikkelen en sinds 2013 werk ik als zelfstandig professional.
Ik heb het voorrecht gehad om binnen verschillende organisaties, branches en culturen opdrachten te mogen doen op het gebied van leren en ontwikkelen van mens en organisaties. Dit heeft mij gebracht tot de veelzijdige specialist die ik nu ben.